Mijn ontwerpen

Vanuit mijn passie voor het vervaardigen van maatwerk meubels, ontwerp ik graag iets bijzonders. Een ontwerp waar uzelf, maar ook uw omgeving van onder de indruk zal zijn. Met oog voor detail kan ik alles voor u maken! Modern, robuust, eigentijds én tijdloos. Ontdek hieronder het verhaal achter een aantal van mijn creaties.

Eetkamertafel jaren '70

Alleen hout

Deze tafel is volledig gemaakt van hout. Er is geen gebruik gemaakt van andere materialen. Met slimme verbindingen zorg je voor een sterke eenheid tussen de poten en tafelblad.

Souplesse

Gekozen voor een lichte kleur eikenhout om het omgevende interieur niet te doen afbreken naar de eenvoud van de tafel.

Massief eikenhouten badkamermeubel

Statig en praktisch

Het ontwerp van dit meubel komt voort uit de wens van de opdrachtgever. Om een kleine ruimte te voorzien van een statig en praktisch massief houten badkamermeubel.

Strakke lijnen

Symmetrie in de afmetingen zorgt voor een evenwichtig lijnenspel tussen robuustheid en elegantie.

Eenheid

De rest van de ruimte is eveneens aangekleed met dezelfde robuuste houtsoort en afmetingen. Dit zorgt voor een mooie eenheid en sfeer in de badkamer.

Mahonie houten schoenenkast

Veel vakken in een hoek

Dit meubel is gemaakt voor een topatleet met veel verschillende sportschoenen in een beperkte ruimte. Door gebruik te maken van massief mahonie hout krijgt het geheel een krachtige en chique uitstraling.

Maatwerk

De hoogte van de vakken zijn speciaal gemaakt voor sportschoenen en bovendien heeft de kast ook nog eens een goede zithoogte. De diepte van de kast is dieper dan schoenmaat 46.

3D-ontwerpen

Robuust en eigentijds

Op maat gemaakt

Edele houtsoorten

Jarenlange ervaring

Tevreden klanten

Benieuwd wat ik voor u kan creëren?
Informeer naar de mogelijkheden.
Adres: Leeuwarderstraatweg 123
8441 PK Heerenveen
Telefoon: (+31) 6 86123453
Email: info@meubelontwerperbas.nl

Bereikbaar: Ma t/m vrij van 9u – 17u
Kvk:
81811381